BulleFrulle Fredag...

Nu siktar vi in siktet & förbreder oss för en fantastisk helg...min fredag börjar med bullefrulle på jobb & avslutas med candy samt bästa sällskapet=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

IRL...

Oj oj oj, vad jag sov dåligt inatt. Somna till en halvtimme vid midnatt o sen vakna jag av en massa drömmar samt en nödig blåsa...efter det kunder jag inte somna om. Tankarna snurra o efter ett tag börjad jag få smått panik av att jag var tvungen att somna. Det sämsta man kan göra o man somnar inte...



Lagt ett bud på en lägenhet i stan & jag vill så himla jätte super duper gärna ha detta place...tänk att det kan bli mitt...men tänk om det blir alldeles för dyrt...aaa man måste ju önska o hoppas! I believe=)

Sen e det en annan sak som snurrar i mitt huvud, nej två saker som gör mig enormt taggad o glad men på samma gång ger det mig lite ångest...tänk om ditten o tänk om datten...ibland vill jag bara sätta hjärnan på paus, ladda om o bara bevara det som ger mig den där extra glädjen o glimten i ögat=)

Imorgon e det fredag=) Kvällen ska spenderas med två stora favoriter, längtar!!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra Dag...

Hamna i säng sent igår...fastna på MSN o tiden rann iväg. Går ju fort när man har skoj!

Var uppe före tuppen och iväg till jobb, en aningen trött hela dagen men hade en väldigt bra o mysig jobbedag. Hem om o iväg till träningen för att köra hårt i en pumpklass med kunderna, svettigt värre o helt underbart nu när värmen hittat hit:)

Direkt efter klassen, svettig o röd i fejan, så sticka jag iväg på en lägenhetsvisning med sötsate Shunta. Grymt fin lägenhet som jag verkliugen skulle vilja ha/köpa. Men de vill ha så himla mycket...så allt hänger på om det blir fler än jag som e nellade på den. Hoppas INTE!!!

Sen bar det av på en ljuvlig promenix med fin, fina vänner i den härliga kvällsvärmen...hem o ta emot ett samtal från "over there" o sötisen AnnaBanana. Underbart att få prata med henne titt som tätt. Känns som om hon inte är så långt bort som hon faktiskt är. Attans att hon inte valde att vara borta när jag ändå var i Aussieland...saknar dig o längtar tills du e hemma!

Nu e det sängen som kallar på mig o dags för dagens dos av Bones, mys. Ska även drömma om den kommande grymma lägenheten=)

Nanna gott vänner!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SSSS...

Sköna, Slappa & Soliga Söndag, LIKE!

Har dock överträffat mig själv med träning denna dag. Annars brukar jag ta det lugnt på en söndag, kanske en promenix eller så...men idag började jag dagen med att cykla 2 mil och sedan drog jag till gymmet på eftermiddagen & sprang 5km plus lite pluttande. Rätt nöjd!

Imorgon e det händiga Jane som träder fram & ska jobba hela dagen...hoppas (tyvärr för er) på dåligt väder, då jag står på en vind o jobbar. Ja inte dåligt kanske men inte strålande sol...


Denna butik stötte jag på i Hummelsta. En enorm godisbutik & man skulle ju kunna tro att denna tös skulle stormtrivas MEN hon är kräsen! Var någon sort som var helt OK men man plocka mycket bara för att man skulle smaka lite här o lite där...men en besvikelse & godiset blev kastat.

Tumme ner från experten!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden Springer Iväg...

Ja tiden rusar & jag har massa att göra & hinner inte riktigt med allt det jag vill...som att blogga så mycket som jag önskar.

Påsken har redan hittat hit & så även det soliga vädret, fantastiskt! Älskar när solen skiner & alla folk är så glada=)

Just när sommaren närmar sig så är det precis som om folk vågar mer, tar för sig & vet vad de vill... Har fått sån mycket uppskattning på sistone att jag rodnar & blir bara ännu gladare & lyser ännu mer. Underbart när man får meddelanden, kort, blommor, påskägg, komplimanger, middagsbjudningar, fikastunder, mail...=)

Längtar nått enormt efter en sak & nu är det inte så lång tid kvar...den som väntar på något gott...väntar ju alltid föööör länge;)

Snat sommar, sol, semester & ledighet, ljuvligt!


Bilden tog jag på en tidig morgonpromenix i Australien, Mooloolaba...underbart värre!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol & mys

Idag har jag promenixat en lång runda i skogen, vid havet o i stan. Lång härlig promenix med fin fint sällskap=) Så himla varmt o skönt i solen, man blir på så ljuvligt glatt humör. O alla man möter är oxå på härligt humör o man möts av ett leende...alla blir så trevliga o glada på våren o sommaren.

Nu filmmys o väntan på att marängerna ska bli klara, nam nam!

Ev en liten tur sen till gymmat om man orkar efter film o gottigheter!

Njut av er söndag=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagsplaner...

Dagen börjar tidigt imorgon & då e det iväg o leka snickare för hela slanten. På kvällen e det 30års party, sweet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag Vill Ha Fredag Idaaaaaaa...

Idag har jag bakat en kladdkaka med marabou mjölkchoklad samt ploppchoklad. Fick bita mig i tungan för att inte skära upp en bit...tyckte att vi kunde äta något gott efter bullefrullen imorgon=) Till kladdkakan serveras hallon & grädde, MUMS! Jag hoppar dock grädden men gud så gott med bara hallon! Ska se om jag hinner ta en bild innan sen slinker ner...samt om mitt minne inte sviker, vilket det tyvärr brukar göra.

På lördag kommer älskade nygifta Malisen hem, längtar tills jag får träffa henne...ja potatisen(Jonas) med så klart! Lär nog tyvärr inte hinna träffa dem (ska jobba lördag)samt tror inte att de orkar efter en lång resa & de e nog trötta. Bara vetskapen om att hon är hemma får en att bli glad!

Går allmänt runt & mår enormt bra just nu. Har ett sånt bra magrus, livet leker & jag går runt som om tomten snart ska komma med en massa paket=) Njuter av livet!

Verkar även stråla på mina pass på YES då jag har fått en massa, massa bra & fantastisk feedback. Jätte skoj & det hjälper en att stråla lite extra=)

Nu e det Big Brother Time...äntligen!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

PIM Godkänd!

Lyckades fixa allt som strula o skickade in min examensuppgift igårkväll o bad om ursäkt för förseningen(skulle varit inne i fredags). Fick svar redan idag:

"Hej!
Jag blev glad för ditt arbete så bättre sent än aldrig. Tack för ditt fina arbete, grattis!"

Vilken lättnad! Så en sak som jag lämnar bakom mig men tar den med mig på samma gång=) Bra dag det här!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minnen...




Jag kan faktiskt surfa...hur coolt som helst! Har dock inte några bilder på mig i action, tyvärr...


I början gick vi upp redan halv sex på morgonen för att hinna surfa innan skolan...slutade dock med det när vi fick redan på att det var vid den tiden som hajarna åt sin frulle, vill ju inte bli hajmat;)


Kvällspromenix längs stranden...en ljuvlig fördel med att bo så nära havet som vi gjorde!


Over there har de grymt coola polisbilar...


Saknar att ha djuren så nära inpå. En pungråtte familj bodde precis i trädet utanför vårt sovrum. Man kunde även stöta på dem när man gick från grinden till trappen...så söta!


En typisk helg då de frivilliga badvakterna befann sig på stranden...denna dag var havet lugnt & det fanns inte allt för mycket för dem att göra.


Mina absoluta favorit chips, smakar helt ljuvligt! Saknar!


Grymma & laddade inför ett pass med boot camp på stranden...mitt på dagen i enorm hetta!


Jag O min söta koala...naw!


Jag har faktiskt hållt i en krokodil=)


Med endast lite blåmärken o små skrapsår klarade jag mig tillslut från att drunkna upp i Noosa...jagar mig fortfarande när jag går i vatten med vågor o strömmar:( Uppskattade livet lite extra efter detta! Det som inte dödar gör en starkare heter det ju...


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klar!

Vilken lättnad! Efter jätte mycket strul med min PIM uppgift så är den äntligen klar att skickas in=) Stor sten har lämnat bröstet och jag kommer att vara ännu lite gladare imorgon!

Med så här vackert väder, solen skiner & värmer en & fåglarna kvittrar kan man ju inte vara annat än strålande glad...man blir alldeles lycklig i hela kroppen! En promenix med goa vännen gör inte saken sämre;) Härligt! Längtar efter sommaren...

Bilden hämtad från: http://sektinfo.blogspot.com/2009/05/trevlig-sommar.html

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Många Järn I Elden...

Ja just nu e det mycket som händer o mycket som skall göras. Det som ligger i focus nu på kvällskvisten är min PIM uppgift. En datorkurs som vi varit tvugna att gå med jobb o nu sitter jag o ska göra den sista uppgiften till mitt examination arbete. Ska bli skönt att få lämna in detta o inte ha det hängande över sig något mer. En kul grej och få lära sig lite nytt men inte när det ligger som en press...

Har minsann solat i bikini på balkongen o svettats, hur himla nice e inte det?! Love it! Dock bara en timme men  denna timme var underbar=)

Syster Yster kanske kommer ner till helgen o då e det ju så typiskt att jag ska ha arbete o 30års kalas in planerat...men vill man så kan man=)

Nej back to business! PIM PIM PIM...

Trevlig söndag mina vänner=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3

Jag har tre som mobiloperatör o efter det att jag bytat & förlängde mitt abonnemang, till det bättre-trodde jag, har min räkning blivit jätte dyr. Vågar knappt ringa någon pga att jag bara ser pengarna ticka, min svaghet e nog sms o det blir det en hel del av varje månad...men inte SÅ stora summor. Får nog ringa o höra om de kan ändra något som gör det hela bättre o billigare för lilla mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdagen Den 5...Min Fredag Den 13!

Idag var jag nog lite sådär extra trött & sådär extra klumpig...jätte klumpig! Detta i kombination på en redan vanligtvis klumpig Jane=inte en bra combo!



I korta drag har jag lyckats med att:
*Spruta Ytdesinfektion i ögat...o så klart den farligaste av alla & fick åka direkt till sjukhuset för en akuttid. Skada på ögat som ska läkas med hjälp av kräm o ögondroppar...tror han.
*Läkaren sprutar bedövande droppar i mitt öga & råkar spilla ut en hel del på min kind, som rinner vidare ner till munnen=bedövad & biter mig i kinden=AJ!
*Snubbla på en sladd på sjukhuset & smäller smalbenet in i en jättekant av stål, AJ=redan blåmärke!
*Knäckt mitt bankomatkort som leddet till att jag inte kunde betala o hämta ut mina mediciner.
*Fastnat i bildörren & spräckt upp jeansen, från rumpan o ner på låret, fläkta friskt. Snabbt hem o byta!
*När jag ska gå in genom vår tunga dörr till jobbet brukar jag bara smälla ner handtaget & putta upp dörren...såklart missar jag handtaget, dörren öppnas inte, men Jane fortsätter & smäller huvudet i dörren, AJ! Kanske inte borde säga att jag har gjort detta för...borde ju lära sig efter närmare 30ggr?!

Man ska inte stressa alltså men man vill ju inte lämna sina kollegor i sticket...dagen avslutades dock bra med ett kanon BodyPump pass!

Har nog fått min dos av otur på ett tag...hoppas jag :s

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

50...

eller ev mindre...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbart È Kort...

I lördes när det var partydax så rusade kvällen bara förbi...hade så himla skoj, skrattade precis hela tiden, drack goa drinkar & träffade trevligt folk. En totalt lyckad kväll! Snart igen, mycket snart;)





Dessa två bilder var de enda vi hann med som inte var totalt suddiga, haha! Underbart é kort

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur Kunde Jag...

...glömma att lura någon den 1:a April? Visste ju vilken dag det var o jag lurar ALLTID någon denna dag...men glömde väl bort det under dagen & kom på igår att jag faktiskt glömt att luras, men va?! Lite besviken på mig själv som vanligt vis e lite lurig av mig. Får väl helt enkelt se till att lura folk lite extra hela året, hehe, se upp;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fieeeäääässstttt!

Ikväll e det party party som gäller! Där det är party, där e det dans=) Börjar med att blanda lite goa drinkar, snacka lite skit, äta lite gott...får dock ta det lite, lite lugnt då jag fick hoppa in o ta Pumpen imorgon eftermiddag...nej först njuter vi av vad kvällen & natten har att erbjuda. Allt blir vad man gör det till...jag ska göra det till en massa skoj, bus & goa minne!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskar...

min nya tröja!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sms...

Vaknade upp inatt vid ett tiden av att luren plinga. I luren är ett sååå fint meddelande att man blir alldeles varm & glad i hela kroppen...detta fina mess pga en handling jag gjort tidigare...då vet man att man lyckats med sitt budskap=) Efter det kunder jag inte somna om, utan bara låg, log & önskade mig bort...

Just nu e det mycket "tänk" i mitt huvud. Tankarna snurrar runder, dag som natt, många viktiga beslut som skall tas...vill ju inte välja fel eller ta fel beslut. Kommer blir hur bra som helst & nu väntar jag bara på att luren ska ringa...snart, snart hoppas jag på=) Tihihi!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()