Nedräkningen har börjat...

Varit iväg idag på hyssmakeri...o nedräkningen är igång!!! Väntan är oooolllliiiiidddddllliiiiigggggg!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bröllop!


Idag så gifter sig min älskade Mala & Potatisen i New York!!!

Jätte Grattis till er på er dag! Hoppas den blir alldeles, alldeles underbar & helt fantastisk!

Sänder er en massa tankar, en massa lycka & en himla massa kärlek!

Grattis, grattis, GRATTIS!!!



Älskar er!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du...


Källa: http://mormormu.blogg.se

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

LyckoRus...

Just nu har jag en sådan varm o glad känsla i hela min kropp. Kan bero på vad som ska börja imorgon samt vad som ska ske på lördag, en himla massa att längta till/mot! Känner mig som ett barn dagen innan julafton, spänd, lycklig & förväntansfull...=) Snart, snart...jätte SNART!


Bilden hämtad från: http://mormormu.blogg.se

Tänk vad ett samtal, ja ord i allmänhet kan göra en glad. Det behövs inte så mycket...ibland räcker ett hej...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bokat & Klart!!!

Ship shop så ska jag iväg på äventyr, på torsdag smäller det, så spännande! Hoppas bara att jag kan få semester på så kort tid, får tusan lösa sig. Beslöt mig för att ta tjuren i hornen när jag idag fick ett "sign". Kan inte fatta att jag äntligen nått mitt mål som jag så länge längtat efter, whoop whoop!

Imorgon blir det lååång dag med möte på kvällen...ska dock iväg på förmiddagen & utbilda mig till HLR instruktör. Ska bli himla intressant & roligt, längtar faktiskt:)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Öva, Öva, Öva...

Hela pump passet ska vara inne i hjärnan tills imorgon! Shit pommes! Såklart har jag haft en massa annat o fixa, så börja öva alldeles för sent...det får jag lida för idag. Imorgon ska det sitta, sömnen får bära eller brista :s


Kom och testa o se till att få självförtroendet till playan 2011!

Har en stor uppgift på jobbet, en kurs jag går, som ska vara klar alldeles för snart o jag har ju såklart glömt detta. Får väl ta det som ett litet söndagsnöje & fixa detta...vad e väl en bal på slottet;)

Just när jag bestämt mig för att jag inte ska vara så himla godtrogen o snäll o istället tuffa till mig, då motbevisas jag av vänliga meddelande, med råd, vänliga ord o erbjudande. Tack! Tror att universum faktiskt försöker säga åt mig att fortsätta på min väg där alla förtjänar en chans o e värda det bästa...tills de bevisar annat! Jag e snäll, inte dum...bara lite (läs mycket) tankspridd ibland;)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ljuvliga Söndag...

Dagen idag har bara varit helt ljuvlig. Myst runt hela dagen med folk jag tycker om & speciellt en person, tusen tack för idag underbara du!



Nu e det söndags mys o öva in nya pumpen som gäller i "nya" lägenheten=) Mys att vara nere i stan igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härliga Lördag...

Klockan ringde klockan 6.00, det var ljust ute o solen var framme. Inte alls så svårt att gå upp o träna, konstigt nog...e ju annars en riktig sömntuta. Iväg o skuttade in på yes & upp på cyklen. Bra stämning & 60 minuter flög förbi...hade kunnat sitta lätt en timme till om jag inte skullat iväg.

Nu e det på med "snickarkläderna" & iväg på jobb...får nog se till att köpa ett par riktiga snickarebyxor i rosa=) Känner sig lite proffsigare då;)

En underbar början på en fullbokad dag=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spinn Of Hope!

Imorgon anordnar barncancerfonden sitt årliga "Spinn Of Hope". En massa träningsanläggningar fixar spinning i 12h & man kan som företag eller privatpersoner köpa en cykel. Efter det gäller det att fixa ett lag som ska hålla igång cykeln i dessa 12 timmarna.

Man kan vara nybörjare eller van spinnare, man kan spinna en timme eller tre, man kan vara Yes medlem eller bara omtänksam & stöttande...Allt för att stötta barnen som behöver det!

Så imorgon kl 7.00 börjar mitt pass på en cykel på YES...kommer vara enormt jobbigt att gå upp så tidigt men kommer gå galant då man vet att man gör en bra sak=)

Efter det är det jobb som gäller..Jag ska åter vara en grym snickare, fixa & bygga. Ja det e på riktigt, e tusan riktigt händig;)

Direkt efter jobb ska jag ner på Espresso för en träff med en kille...fick ett samtal innan av en man som skulle på något sätt utöka företaget mot ystads trakter. Han hade hört av en gemensam vän att jag var en drivande person, en sådan han leta efter. Stressad som jag var glömde jag fråga vad det var för företag...ja inget, faktiskt haha. Leter ju verkligen inte efter mer jobb, då jag redan nu stressar gärnet för att hinnan med det jag redan har...men en fika & kolla vad det gäller skadar ju inte=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Från & Med Du...

Har varit o sett "Hur många lingon finns det i världen?". Underbar film...helt glad i hela kroppen med ett stort leende på läpparna samt en massa skratt...o sen alldeles ledsamt. Syndafloden Jane borde vara mitt mellan namn!



Även om min kära lilla pappsing gav mig ett svar ang om jag fick äta godis idag, så kom det för sent, tyvärr;) Gud sa först JA, o sen sa Gud nej...& välte ut hela min påse med godis på golvet! Tji fick jag...men fatta piken, så jag plockade inte upp det från golvet;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frääääch...

Hem om SNABBT efter jobb, äta, kasta sig in i duschen o nu snart iväg på mys i biosalongen...såhär en torsdag, nice!

Hmm undra just om gud tillåter att man äter godis så här på en torsdag...e ju trots allt biotorsdag...får nog ringa o höra...han brukar hålla med mig, typ alltid;)

Puss & kram julagran!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fina Vänner Finns Överallt!

Jag har en enorm tur av att omringas av fin fina vänner, bästa nära vänner som ytliga bekanta.
Ni vet vem ni är o betyder ALLT för mig! Love!



Ikväll har jag pratat med en enormt stark o underbar person. Har varit med om så mycket o ändå är man så kär, go o stark. Helt fantastiskt! En öppen o ärlig person som man inte kan annat än tycka bra om=) Fortsätt vara stark & tro på dig själv & ta för dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BioTime!

Dagen har varit helt fantastisk. Solen har gett en så mycket energi & livet leker. Ska snart iväg på flyttäventyr o jag lääängtar=) Har en del hjälpsamma grannar där borta har jag hört...får väl se till att alltid ha nybakade kakor;)

Imorgon e man bjuden på biodate, himla skojsigt & mysigt=) Alltså en bra dag väntar imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Big Brother!

Hur himla skön är inte Gurkan på en skala?! Gör hela programet! Helt underbar!


Jalla Jalla...från kebab till läkare...Patient =)

O Simon...vilken underbart go karl! Vill ju bara hoppa upp o krama den stora goa björnen=) Hur underbart e det inte när man e berusad o säger...Jag älskar ta mej fan DU. Hahaha... Älskar hans dialekt! En riktig karl!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Present!

Hur bra är inte denna dag på en skala?! Fick en lite överraskning så här mitt i all stress, i form av ett paket=) Hur söt får  man vara!? Hade sett denna & genast tänkt på lilla mig...



En jätte fin plåtburk (o jag som e tossig i burkar) med snyggt motiv & med godisar i =)

Hur underbart är inte budskapet på burken...haha passar mig som handen i...burken;)

Hela min vecka är gjord...nej hela min månad!

Tusen tack för att du skänkte mig lite extra kärlek så här mitt i veckan!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alldeles Tossigt!

Jaha ja! Vad händer när en Jane kommer lös på internet...jo det shoppas. Inbillar mig själv att jag faktiskt behövde nya street/träningsskor. Japp så e det! Mina andra rosa löparskor är faktiskt utslitna o tränar man mycket måste man ju ha bra skor.

Ja jag är en sån konstig männinska som måste matcha, så gott jag kan, min träningsklädsel med mina skor. Min favorit färg är rosa, vilket gör att jag ofta har rosa på mig...alltså behöver jag nya rosa skor=) Japp japp, så e det!

Hoppas de är lika sköna som de ser ut att vara!

Sen bara kunde jag inte motstå dessa andra...

Till Jeansen eller som en danssko/träningssko...japp, japp, sånna behöver jag oxå;) Svart är liksom oxå en av mina favo färger=)

Eller vad säger ni?!

Det sämsta med min gardrob är att den består till 85% av träningskläder, 10% jobbekläder & sen 5% privata/finkläder. Så när man väl ska ut i svängarna & gå bort, då har inte denna Jane mycket att ta på sig.

Blir nog lätt så om man tränar mycket o har det både som jobb & som fritidssyssla. Älskar att shoppa nya träningskläder!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Breeze...

Tänkte att jag behövde lite omväxling till de pass som jag alltid kör så stack ner till Breeze. Körde en löptur på 40 min o sen blev det lite Rehab/prehab övningar. Älskar verkligen pumpen men såna dagar som den här saknar jag verkligen att lyfta skrot. När man bara kör pump som styrketräningsform missar man att kunna köra rehab/prehab övningar. Det är sånna övningar som kroppen behöver för att komma i balans för att må som bäst för att undvika skador, samt övningar som hjälper o förbättrar skador man redan har.

Körde en av mina specialare i form av ett superset...Me like! Känner redan att mina armar/axlar & rygg behövde detta. Skärpning på dig Jane! Ta hand om din kropp bättre. Så nu e det ett måste att kompletera med Breeze minst en dag i veckan, punkt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyttar...

Jaha på söndag beger jag mig mot en lägenhet nere i stan. Dock inte permanent utan bara lånar någon vecka, nice! =)

By the way...visste ni att Christian Bale medverkade som liten med i Astrid Lindgrens Mio min mio 1987 & spelade Jum-Jum?! Intressant! Pratar enormt bra svenska, fattar inte...han e ju brittisk?! Hmm...




Han e en sådan skådespelare som kan vara så jäkla snygg (som på denna bild) men i nästa veva är sliskig ful...skumt!




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ring...

Telefonen ringde nu på kvällskvisten & det var ett verkligen efterlängtat samtal...



Tänk vad glad man kan bli av att få höra någons röst som man inte hört på ett bra tag. Känns som om man inte alls var länge sen vi hördes & att vi inte alls är så långt ifrån varann, fastän att där är MÅNGA mil emellan oss...o en himla massa vatten;)

Ta hand om dig...Saknar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skärpning!

ON Eller OFF ?!?!?!

Annars POFF...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Omtanke!



Har kära vänner som tänker på mig & blir lite orolig när jag skriver lite "sorgset" & med massa tankar här på bloggen...

Vill bara berätta att det är inte alltid där är något djupare bakom & det är inte alltid som det rör mig. Det kan vara en fråga/fundering som dyker upp på jobb, kan komma efter ett samtal med en vän...eller bara något jag läst.

Ibland behöver man bara skriva av sig & skriver man såhär på en blogg där alla kan läsa då blir det lätt lite kryptiskt & svårt att tolka kanske?!?! Ibland är det bara en enormt bra låt jag kommit över & bara vill dela med mig=)

Tackar alla för er omtanken! Ni e så goa!

En smula hänsyn & lite omtanke betyder så mycket...


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En Tvåa Fanta!

Ikväll har jag varit ute med jobb & ätit en bit mat. Alla utom några få vara med, kul! Synd att man inte fick sitta vid ett långbord utan var uppselade på 2 bord. Personalen hade nog inte sin bästa dag...skärpning på folket som jobbar inom service yrken!

Tur var att man hade trevligt sällskap i alla fall=) Mycket skratt!

Marie beställde en fanta medans vi andra tog kaffe...personalen frågar om det ska vara en tvåa eller en fyra...Ta en tvåa säger Marie. När hon har gått iväg frågar jag...en tvåa? Varför frågade hon de?...Ja du, ingen aning säger Marie, men jag tog den minsta, vill inte ha så mycket Fanta. När kaffet kommer in ger de Marie att litet glas med en tvåa Frenet. Marie tittar på glaset, luktar & säger...e detta fanta? Nej Fernet säger personalen, var det inte de du beställde?! Haha!

Inte så kul att läsa här kanske men himla skoj där! Nya skämtet för personalen på Erici kan jag berätta=) Blir billigt att bjuda gänget ute på en tvåa Fanta..ounch ounch ounch!

VS 

Farligt värre om man ska köra;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Show Some Love!

Bruno Mars säger jag bara! Totalt underbar & ljuvlig samt fina texter...

Mina favoriter är "Grenade" & "Just the way you are". Den sista sätter jag på som final på mina pass, löööve! Go crazy säger jag bara=)

Det är så ens partner skall tänka om en & man ska tänka om sin partner...Your Amazing, just the way you are!

Frågan är bara om man säger det tillräckligt ofta...eller kanske alldeles, alldeles för sällan eller toll o med aldrig?! Skärpning folk, show love!



"Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change

Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day


Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same


So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile

Cause girl you're amazing
Just the way you are"
BRUNO MARS - JUST THEE WAY YOU ARE

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinna Eller Förlora?!

Just nu känner jag att det är så mycket som jag skulle vilja säga, undra, fråga, veta... Varför ska vissa saker vara så svåra att få ur sig? Tror att min "rädsla" mest bygger på vad svaret kommer att vara...om man ens får något!? Är rädslan för att forlora något större än viljan att vinna?!

Jag kan tåla mycket & hitta egna lösningar & förklaringar till varför någon gjorde si eller så...men jag kan oxå bara stampa ner foten o säga ifrån. Beror nog mycket på ens dagsform...o vem det är till.

Känner mig väldigt vilsen & förvirrad...mycket beror nog på att jag är väldigt stressad just nu...eller så beror stressen på att jag är så förvirrad...hmm det här med att hitta en naturlig harmoni i ens liv är inte det lättaste, allt ska ju klaffa.

Vill jag verkligen det jag vill? Har jag verkligen det jag har? Kan jag verkligen det jag kan? Ser jag verkligen det jag ser?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snart Dax!

Är himla taggad inför att köra dagens pump pass, längtar! Ska ta vara på det o lägga på vikt på en hel del låtar=)

Hej hopp, bumbibjörn;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skaka Rumpa!

Sitter praktiskt taget redan på biken & ska ner till Yes för att köra ett dansaerobic pass. Ska bli jätte skoj! Ska bli extra nice att röra på sig idag då jag inte åt någonting vettigt igår...endast en liten scones, chips & candy, skäms på mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Epic!

Precis så hade en vän till mig uttryckt sig om nattens händelser! Helt grymt & magiskt!

Den sista timmmen hade jag så enormt ont & till o med kramp i mina kindmuskler...bara log o skratta precis hela tiden=) Kunde inte sluta! En hit men den skrattig Jane för karlarnas dåliga raggningsrepliker på golvet & speciellt i gardrobkön. Jag skratta åt allt & de trodde att de var "en hit" haha...tur att man kan glädja andra genom sitt leende o skratt.

Den sämsta repliken jag nog hört någonsin...
Jag: Amen då e det ju du som har den där konstiga belysningen i ditt kök?!
X: JA men visst...men den e inte så konstig...du får komma med hem o kolla på den från insidan, helt annat sken...rent av magiskt faktiskt!
Jag: Hahahahaha värsta raggningsrepliken någonsin! Helt ärligt, vad e det för lampor du har? En neonskylt?
X: Svårt att förklara utan att det ses...Men du kan ju få numret til min byggare så kan du ju ringa honom o höra;) Han heter...X...japp X:en. Ring han!

Ja ja alla e ju bra utom de dåliga;) O denna är nog den konstigaste!

Först när vi kom till Lite Mer var där jätte, JÄTTE skumt folk & jag skämta att de måste skickat busslaster från landet med folk som nog inte får komma ut annars...Fick höra sen att folket stod o disskuterade traktorer haha.

Men senare kom där verkligen massa roligt folk o vänner från Starshine tiden=) Det i kombination med att dansa en himla massa till en massa bra musik & underbara vänner...ja speciellt EN den sista timmen, LOVE! Som sagt ONT i käkarna haha...

En underbar kväll som skall göras om snart & ofta;)


Mala & min drink är slut...igen...men lika glada för de e vi, vi gör ju braa mer;)


Värden Andréa som även extra knäcker som skånes snyggaste flourtant!


Annika & Ylva var två av vinnarna i slagertippningen...de vann dessa ursnygga glasögonen som även var en enorm hit på dansgolvet;)


Själv blev man ingen vinnare men fick låna & drömma mig bort en stund...


Haha Mala i sitt esse...gömmer sig allt för ofta på bild;)

Tack för en underbar kväll & natt töser!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freeedddaaaaag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar...

dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härligt För Själen...

Av någon anledning så har de på facebook beslutat för att göra om...igen. Denna gången har de gjort om min inkorg tillsammans med min chat. Ja de har alltså blandat denna på något sätt samt ändrat knapparna. När man trycker enter så skickas meddelandet & man ser allt, även långt tillbaka, som är skrivit med samma person.

Hamna av en slump i en gammal konversation/meddelanden...tänk vad det kan värma i hjärtat=) Min själ lyser!

Hade någon sagt till mig för något år sen, "Jane, om 5 år kommer detta ha hänt & ditt liv kommer att se ut så här..." Vet i katten om jag trott dem. Jag är en sådan person som tror att allt händer av en anledning, att världen har en plan för allt som sker liksom. Ja inte allt kanske...som om man glömmer köpa mjölk...ja det kan vara något bakom de, men inte alltid;)



Man växer av motgångar, man stärks av konflikter, man glöder...länge... av framgångar. Så länge du är öppen att ta emot det som kan bli en bra lärdom. Tänk inte bara att "jag ska göra", "jag ska förändra", "jag ska uppleva", "jag ska..." Se till att göra de förändringar som behövs för att nå dit du vill & skyll inte allt på alla andra...kanske kan du bidra till en ändring?! Var öppen för en förändring, gör det du säger du ska göra/ändra...

Jaha, vad menar hon nu...vad ligger bakom denna text? Nja inget mer än att man måste se den förändring i sig själv som man vill se hos andra=)

Vi håller på en massa på jobb ang barns läroprocess...man lär hela tiden, även när man inte tror att det händer så är det ändå en del i ens process. Gäller bara att ha ögonen öppna & veta vad man ska leta efter.



Var rädd om & vårda det du har!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stress Utan Finess...

Är så stressad, hinner ingenting. Så många måsten som skall göras & sedan lite viljor som ska mötas...panik! Behöver minst 5 dagars helg för att hinna ikapp mig själv...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utbildning...

Imorgon ska jag på utbildning med jobb på förmiddagen som handlar om den uppdaterade läroplanen LpFö98. Hoppas på några givande & intressanta timmar.

Snart fredag & efter fredag kommer...löööööörrrrdddaaaaaagggg!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frustrerad!



Så här blir jag när man får höra saker som man egentligen inte skulle höra, men som tur är fick höra. Hur kan vissa hitta på saker som inte är sant...att man sedan blandar in & ljuger för ett barn. Blir arg, ledsen, frustrerad & matt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glädje Tårar...

I fredags fick jag reda på att en vän som försökt & kämpat att bli gravid på alla möjliga sätt i 8år(!!!) äntligen har lyckats. Mina tårar bara spruta & jag gick runt med en tår i ögat & ett enormt leende hela fredagen. Blir alldeles glad innombords när jag tänker på de=)

Ett jätte grattis till er!!! Önskar er all lycka, det förtjänar ni!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Värmande!

Efter mitt pass igår (dansaerobic) kom där fram flera stycken & gjorde mig så himla glad. Här följer några som jag minns lite extra...

"Du är grym Jane!"

"Grymt bra & härligt pass...ska då hålla i det nästa måndag med?"

"Shit va roligt, ville inte sluta!!

Kan man bli annat än alldeles rörd?! Alltid kul att få spontana...de e inte upptänkta i förväg utan kommentarer från hjärtat=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvinnodagen VS Semlor...

Jaha, så har de lyckats sätta ihopa två bra dagar, internationella kvinnodagen & fettisdagen. Nu står man i valet & kvalet...vilken ska prioriteras?! Hade en bra diskussion med grabbarna på gymmet igår efter mitt pass. Att vi ska fira kvinnorna så mycket så att det e bara dem som får semlor...att hoppa över kvinnorna så att man har en anldening att äta gott mitt i veckan...eller först hålla en tyst minut för oss kvinnor & sedan kränga?!



Ja valen begränsas av ens fantasi men jag känner så här spontant att...en anledning att äta gott mitt i veckan, japp, Fettisdagen It Is! Kanske ska tilläggas att jag inte äter semlor i vanliga fall men jag gillar slätabullar & söta saker så, check=)



Bilden är hämtar från rydskog.blogg.se

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtar...

Det är fest med stort F på lördag! Goa drinkar, trevligt folk, melodifestivalen, dans & fullt ös...whoop whoop!


Kanske lördagens groggbord???

Är redan hög på glädje inför detta event=) Nedräkningen fortsätter...

"There´s a party down my pants..." Som Gandalf hade uttryckt sig;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbart...

"Blir det inget ligg nu? Nej, jag tror att musslan slöt sig faktiskt..."



Haha helt underbart! Sättet & dialekten Mia säger det på är fantastiskt rolig! LOVE!



Citat ur Solsidan om någon missat detta:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Mary!!!

Idag e ingen vanlig dag, för det e Marias födelsedag, Hurrrraaaaaaaaa!!!



Jätte grattis min fina vän! Hoppas du är feberfri & kan njuta ordentligt av din dag!!!

Ringer sen & sjunger en vacker *host* sång för dig;)

Dipp it in the butter!!! Snart du & jag & jam moves på en scen nära oss=) Whoop whoop!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgens Hitte Po...

Tiden går snabbt när man har roligt. Snart är denna helgen slut men än väntar en av de bästa helg grejerna...nämligen Solsidan=) Snart, snart...

Idag har vi varit iväg o lekt på ett lekpalats inne i malmö tillsammans med Vilmers kusiner, Jane & Markus. Himla skoj & man blir som ett barn på nytt! Äntligen fick även jag hoppa i hoppetornet, åka på rutchbanan & klättra i klätterställningarna, whiiiii. Alla vuxna & alla barn var rätt så slut när det var dax att åka hem. Hade tänkt svänga in om Hem & villa mässan...men vi orkade abslout inte.



Väl hemma säger sjuklingen med 40graders feber att han skulle vilja ha kladdkaka. Snäll som man är sätter man igång o improviserar ihop en jätte mumsig kladdekaka. När jag frågar om han vill ha glass till så får jag till svar att han inte orkar äta, tack för den, men jag & Vilmer var rätt nöja med att få äta kaka med glass=)

Frågade vad alla ville äta...Jonas-inget,Vilmer-McD & jag pizza. Jag hoppar in i bilen & kör för första gången iväg till Ystads McD drive in & fixar mat till lilleman och vidare till pizzerian för min mat (ja jag vet, 4 gången denna veckan!!! tur att jag max äter en halv när jag e i farten). Väl hemma (jätte lång kö till drive in:en) så ger jag burgaren till Vilmer..."Var e min pizza?" haha slutade med att vi dela min pizza & Jonas åt en tugga på burgaren.

Nu sover han i soffan med handboll på tvn & håller ett järngrepp på fjärkan...jaha, får lösa det & mysa ner mig med lite candy i väntan på Solen:)

Trevlig söndagkväll på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg!

Är så trött i kropp & huvud, så ska bli skönt med lite helg med inte allt för mycket inbokat. Ska försöka ta sovmorgon & göra detta till en riktigt mysig helg=)

Igår så blev det pizza...igen...med Wii Mario Party till efterrätt;) Självklart lät jag karlen vinna så att han skulle vilja spela igen...mohahah;) Himla skoj spel, men får se till att fixa så att vi har alla tillbehör till nästa gång så att vi kan spela alla spelen i spelet.


Men är absolut roligast om man är 4 personer som möter varann så att man slipper spela mot datorn.

Just nu går det rykte på jobb att jag är i 6:e månaden. Fick i mig något med fisk i en krydda i maten & det slutade med stor bebbemage & smärta, aj! Ska se om ni kan få se en bild på denna stora mage...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur Gör Jane?

Har precis slutat efter en lååång jobbedag, kommer hem & är så där allmänt sockersugen. Tänker att jag ska bara ta en titt o se om jag kanske hittar min godispåse som skulle vara gömd i huset...tänkte bara kolla på ett ställe som den varit gömd på tidigare. Hittar jag den där, då måste det väl vara meningen att jag ska äta lite?! Smyger mig fram & tittar bakom dörren & vad hittar jag om inte där, jo mitt godis=) Nam nam!

Igår blev det ju inget godis trots sug men blev en halv pizza efter träningen. Att jag inte åt godis igår var enbart för att där inte fanns något...så hittade inte min karaktär igår heller & absolut fanns den inte där idag. Skit unge e vad jag är!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lillördag!

Jag gillar att hitta anledningar att fira saker & speciellt att hitta en anledning som får mig att kunna äta godis=) Försöker hålla mig till "bara" helgen men det är inte så lätt när man har ett blod gjort på socker...

Men kan inte ha hjärnan fylld av godis när jag ska köra HLSMpass. Får se om jag hittar lite karaktär efter mitt pass & slänger bort dessa dumma "Mitt i veckan" tankar...eller om det blir soff mys med godis i handen?! Behöver jag säga att jag hoppas, just nu i alla fall, att jag INTE hittar någon karaktär;)


Godis, godis, godis...

Har börjat få dille på pizza med...tack vare att någon lärde mig att man kan ha vitlökssås på pizzan, nam nam! Nu i helgen så fick jag inte mitt helgbehov av pizza:( Så får se till att inte missa det nästa=)

Nu e det dags att göra sig redo för träning! Trevlig Lilllördag på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love Will Grow!

Kärlek är som en blomma...Ge den tid & den kommer att växa!


Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst, för då behöver jag det som bäst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En Dröm...Som Ska Bli Sann!

Just nu pågår en hel del efterforskning till en grej för lilla mig...inte lätt att ta ett beslut när det är så många som säger & tycker olika & har testat olika. Man vill få ut det bästa av detta beslut...lite kryptiskt kanske men men...

Detta året ska bli ett riktigt bra Janeår=) I Have A Dream!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Lill Sessan!!!



Idag fyller världens sötaste Lill Sessa 1 år, galet. Då satt jag på andra sidan jorden (australien) & bara längtade hem för att få träffa detta lilla mirakel...Tänk att tiden gått så fort & att det faktiskt är ett helt år sedan. Kan dock inte förstå att jag faktiskt bott i Australien i nästan 2år, knas.

Hoppas detta blir en underbar dag för dig lilla EllaGry! Grattis, grattis, GRATTTTTTIIIIISSSSS!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()