Kluven...

Vet ej riktigt var jag har mig själv...inte andra heller för den delen. Massa tankar, funderningar & undringar som passerar hjärnkontorer.

Personer som säger en sak men gör något helt annat...det får en & tänka en hel del. Tyvärr känner jag att det är inte dit jag vill att min tid & tankar går just nu.

Var på kvartalsutbildning för BodyPumpen & BodyJamen i lördags, alltid lika skoj med ny inspiration & musik...men ack så mycket jobb man har framför sig när man ska pressa in koreografin samt musiken i ens skalle...har inte riktigt plats just nu, men viljan finns så det ska nog gå ändå=)

Längtar som bara den till den 12mars...äventyr på gång, like!!! Ounch ounch ounch....


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis Mala!!!



Vad e det för en dag? E det en vanlig dag? NÄ, de e ingen vanlig dag, för det e min Malas födelsedag, hurra, Hurra, HURRAAAAAAAAAA!



Grattis Mala!!!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fattas Bara...

Pricken över i:et på en redan dyr helg var när vi ska parkera & Viktor tycker att vi parkerar på Ica Maxi så slipper vi betala för dyr parkering i Malmö...

Efter träningen hoppar jag ut i bilen, helt slut o börjar köra. När jag kört en stund ser jag en gul lapp fladdrandes i fönstret, 400kr böter för att jag stridit mot skyltarna...Bööööölll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pump It!

Lördag i träningens tecken! Underbart & alldeles, alldeles jätte jobbigt! Fy katten vad den nya pumen är tung...att deras vikter i malmö dessutom är grymt mycke tyngre än våra på yes gör ju inte sakne bättre, pust, stånk o stööön!

Men det är bra med nya utmaningar, ser möjligheterna & utvecklas med nya hinder. Utmanar man inte kroppen kommer den inte att utvecklas & bli starkare. Nästa gång du tränar, var inte rädd för att lägga på lite mer vikt än vanligt...det värsta som kan hända är att du blir grymt mycket tröttare än vanligt;) Om du inte kör med helt fel teknik vill säga...

Träningsvärken & den allmänna utmattningen kommer springandes mot mig...vågar inte ens tänka på hur kroppen känns imorgon, men det är gutt de;)

Nu godis o mys...



Tack för dina fina sms...värmer & får en o må grymt mycket bättre! Du e underbar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svårt...

Ibland önskar jag att man kunde vara tankeläsare...ja inte alltid...men vid vissa tillfällen.

Många av oss är väldigt rädda för att öppna sig o prata, men varför? Man blir bara starkare av att våga disskutera saker o ting, våga berätta sina känslor o sina tankar. Det stärker en i relationen till vem det än rör, familjen, kärleken, vännerna eller jobb.

Ingen kan gå o må bra av att hålla saker för sig själv, vad det än gäller, pengar, tankar eller känslor.

Lita på någon man tycker om & förklara hur allt fungerar. Det är inte lätta att stå på den andra sidan, inte veta o inte förstå, inte räcka till, bli förvirrad o ledsen...det är jobbigt...inte vill man väl att någon som man tycker om ska gå runt o må dåligt?!

Vill man att något ska fungera måste man ge o ta från båda håll...lyssna o lita på varann...bjuda till...inte haka upp sig på små saker. Gör man det ändå, fråga o red ut!

Oftast när det händer saker i en relation, ja i vilken relation som helst, beror det på missförstånd...

Låt inte kärleken, vänner, familj, en jobbsituvation...bli jobbig eller tyna bort...bara pga ett missförstånd eller en sak som aldrig blivit sagd.

Allt hänger på ärlighet o tillit, våga vara den du egentligen är!


Var inte ensam...för det är du inte!





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Semester Shopping!

Idag har jaghaft semester hela långa dagen. Jag o töserna har varit inne i Malmö o shoppat en massa...ja ja mest jag;) Jag brukar vara en snabb shoppare, men idag har jag varit den dryge...men ändå rätt snabb om jag får säga det:). Kan bero på att jag shoppat med två stycken karlar...de har letat efter första bästa stol så fort vi gått in i affären haha, jäkla pensionärer;)

Blev en hel del fynd, e ju grym på att shoppa=) Fynda som bara den på outleten i Swedala, like!

Imorgon är det träning med stort T på schemat...träna, svettas, jobba hårt o inspireras! Whoop whoop!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borta?


Saknas en bit...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens...

Dagens värmande kommentar:

"Du Jane...Jag äääälllllsssskkkkaaaaarrrr faktiskt dig!"


Bilden hämtad från: http://hubbsan.blogg.se/images/2008/img_4793ad91c7cf7_12375374.gif

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Små Gester Som Värmer!

Små saker, handlingar som verkligen värmer & får en glad, är väl det allra bästa.

Kan vara ett härligt leende, en blick, en kram, en puss på kinden, hålla handen, en strykning på ryggen...ja handlingar som gör en så glad & varm.

Vaknade i natt av att jag känner en hand på min axel, som strycker & kramar om...Mys!



Kanske kan du idag skänka någon glädje genom en liten fin gest....

Sprid kärlek!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Puppy

Jonas satt & kolla internet igår efter en amstaff valp.



Kan man bli mer än alldeles frälst i denna fina hund?! Så söta & så fina!



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slut!

Stackars Maria är sjuk så jag fick hoppa in & köra ett DansAerobic pass, iställer för BodyJam. Hade kunnat köra ett gammalt BJ pass men det e inte bara att sätta på skivan & så kommer man ihåg, mycket jobb bakom jamen! Hade inte heller något danspass klart så jag fick låta fantasin flöda efter jobb & göra ett nytt pass, inte lätt under tidspress, men det gick. Blir ju aldrig så bra som om när man har fått köra igenom passet ordentligt så att man kan det. Blev en massa skön energi med mycket dansglädje hos alla som deltog, himla skoj!


Gandalf, en STOR inspiration när man gillar att dansa=)

Pulsen låg hela tiden på top, ca90-95%av max. Nice! Nu e dock denna kvinna rent slut, orkar inte ens få in mig i duschen...men snart så har jag nog fått tillbaka den;)

Imorgon är vi APT på kvällen...hur intressant ett möte kan vara är det aldrig skoj att jobba på kvällen. Missar mitt pump pass pga detta, inte kul. Älskar att köra mitt pump pass på tisdagar. Grymt bra folk som kommer & massa härlig energi, LIKE! Men men den som väntar på något gott...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemlis!!!


Tänk dig att du får reda på en enorm hemlighet. Inte nog med det, hemlisen är så himla bra & den gör dig så glad. Du vill bara skrika ut din glädje samt allt du vet...men det får du inte, då e det ju faktiskt ingen hemlis, så e det bara.

Men, för där kommer att komma ett MEN till... när väl resten av världen får redan på denna hemlis får du inte lov att berätta för någon att du faktiskt har vetat om denna hemlis. Bara att spela glad & överraskad helt enkelt!

Men så en dag kommer det fram att det faktiskt finns någon som delar denna hemlis med dig, vilken lättnad! Äntligen någon att ventilera med=)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Soft

Ikväll ska jag äta, snacka & mysa med min fina Shunta på myskrogen=) Ska bli himla nice, längtar!

Hoppas ni alla får en härlig lördagkväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Räddar Liv!

Taco buffe serverades på jobbet idag, en massa massa gott hackat i små fina bitar. MEN så en av gurkorna var tydligen lite för stor...helt plötsligt hör jag hur min bordsgranne, en pojke på ett år, börjar hosta hysteriskt & jag förstår att något har fastnat i hans hals. Utan att tänka kastar jag upp honom ur barnstolen & över mitt knä & nu får han inte överhuvudtaget luft. Två hårda slag i ryggen & vips flyger en stor gurkbit ut som en kanon ut pojkens mun, han tar ett djupt andetag & börjar skrika.


Han förstår nog inte varför jag "bankat" honom i ryggen & ger mig en blick av enorm besvikelse. Jag får lugnt berätta för honom vad som hänt & han kastar armarna om mig som om han verkligen förstod.

Åter i stolen äter han på som om inget har hänt. Medans en annan blev enormt darrig & kunde knappt äta upp...men jag fick oxå en enorm lättnads känsla av att jag faktiskt kunde hantera & handla i en krissituvation, Go Jane!



Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Gråa Dagar...

Idag är en sådan tung dag. Lååång jobbedag & mörkt, trist & kallt ute. Hade egentligen bara velat gå i ide, sitta under täcke i soffan, godispåsen i handen, bra film/serie på burken...o gärna lite trevligt sällskap på de.

Sånna här mörka dagar tänker jag alldeles, alldeles för mycket...massa tankar o beslut som kommer upp till ytan på grubbeldagar...behöver inte vara något tyngre direkt men en sån här dag blir de som stora höghus på ens skalle.



Man blir hängig & trött, ledsen & deppig...skulle bara vilja gråta, men har egentligen ingen anledning, så finner inga tårar. Magen gör ont & hittar ingen lust & tid till träning, ja kanske det som fattas, lite träning o alla bekymmer hade nog svettas iväg:) Man bearbetar en himla massa under träningen, i alla fall jag, o efteråt känns livet lättare...mindre tankar som korvstoppas i hjärnan.

Just nu saknar jag Australien jätte, jätte mycket. När det alltid är varmt & skönt blir livet lättare o mindre komplex. Har man en funderar dag, vilket man inte hade så ofta där borta, tog man sitt pick o pack o begav sig ut på en promenix längs stranden. Kanske slängde man på sig bikinin o flipflop & begav sig mer till playan för lite sol & bad...det e ju inte klokt vad man kan tänka bra på stranden;)

En torsdag är det inte likt mig att vara nere...är ju fredag imorgon. En kort dag med bulle frulle, träning efter det & sen helg, borde ju bli jätte bra. Kan hoppas på att solen skiner imorgon & humöret är på topp...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis!!!

De é ingen vanlig dag, för det är Jonas födelsedag, hurra, Hurra, HURRAAAAAA!!!

Idag är det bara din dag Snygging! Jätte grattis till dig!



Hoppas du får en underbar dag & en bra kväll...med förhoppningsvis trevligt sällskap;)

Pussar & Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lätt Tack!

Jag vill ha det lätt! Kan inte bara någon säga åt en, gör si, gör så, säg dit & dat... Få allt svart på vitt alltså. Veta att denna är den rätta vägen att gå, undvik denna. Inget ont kommer att hända, bara bra, roliga & underbara saker. Folk kommer att vara snälla mot en, så snäll som man förtjänar... Man slipper massa jobbiga upplevelser & otrevliga personer, utan man bara vet vem som ska få stanna i ens liv & man kan på så sätt lägga energin på dem. Ja visst man lär sig av allt...men det skulle även denna person fixa, att man ändå uppskatta allt det bra, alla bra dagar & ting.

Tror jag letar efter ett försvunnet paradis...men det är mitt paradis...så fortsätter mitt letande...


Kanske har jag redan varit där men inte vetat om de...eller så har min karta kommit bort...kan det vara så att jag glömde att komma ihåg vart jag la den?!?!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Händig Som Få!

Jaha ja, en arbetsdag är avslutad & man har hunnit med en himla massa. Vill ju inte skryta men har faktiskt monterat ihopa ett helt kök! Japp helt sant=) Så behöver ni hjälp i famtiden vet ni med som e kvinnan för jobbet;)




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kär...Lek...


Kärlekens 4 grundstenar...


Handling säger oftast mer än tusen ord...


De e kärlek...


Vad är en kärlek utan motgångar? Finns de inte dåliga dagar uppskattas de bra dagarna mindre...


Glöm inte att visa vad ni känner...har ni gjort de? Gör det igen...


Kärleken finns i oss alla...


Love lift us up where we belong...men häng inte upp dig på det här;)
Gå & visa lite, mycket kärlek!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Post!

Öppnar brevlådan & vad ligger inte där om ett brev till lilla mig=)

Inuti ligger ett jätte, jätte fint kort med ett keramikhjärta på & i kortet står så fina värmande ord att man blir alldeles glad & varm i hela själen...men fram kommer också en väldig saknad, blandat med en massa fina & glada minne:)



Tusen tack för att jag finns i era tankar, ni finns ständigt i mina! Saknar er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ducka...

Alla har varnat en om att där kommer att komma ett slag framifrån,man vill inte se det komma, man lyssnar inte efter det, man vill inte tro...men så en dag...BANG, ett ack så lätt slag rakt i nacken men som känns ända in i magen & ner i tårna. Hur gick detta till? Man borde sett det men blev så överraskad av att det kom bakifrån...kollade hela tiden framåt, trodde det var det ända rätta, när man kanske borde blickat bakåt... Men det är svårt att se framåt om man ska blicka bakåt...man kan ju snubbla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sömnlös I Ystad...

Just nu har klockan närmat sig 06.00 & jag är fortfarande vaken. Värk i hela kroppen, nacke, huvud, mage, men mest inuti hela mig...


Varför???

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kärlekens Dag...


Tillit är något man gör sig förtjänt av & så oxå någons kärlek & vännskap. Man måste våga för att vinna men oxå misslyckas för att kunna uppskatta det som är bra & det som man har...

Idag är en bra dag för alla, vare sig man är i ett förhållande, mitt emellan, ensam, har massa vänner eller bara en...lägg kraften, kärleken, uppskattningen & vänskapen till dem som värdesätter dig, vill ha dig, uppskattar dig, ställer upp för dig, de som du kan lita på, de som litar på dig...man måste våga tro att man förtjänar enbart det bästa, för vem ska annars kunna ge dig det om du inte är öppen för att tro & ta emot de?!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndags Bad

Efter frullen bär det av mot ett äventyrsbad, tjooohoo! En bra söndag helt enkelt=)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens Skratt...

Idag har jag fått två riktigt härliga kommentarer som har fått mig att skratta ordentligt...

Skratt nr1: Sitter på knä i hallen & hjälper V 2år att ta på sig sin overall. När jag försöker få i armarna tänker jag att han själv kommer att hjälpa till att stoppa armarna rätt. V stoppar i armbågarna först & tittat lite oskyldigt på mig...jag ryster lite i ärmarna i hopp om att han ska trycka i armarna & de ska hamna rätt. Då tittar han på mig med valpögon & en fundersam blick, lägger huvudet på sne o säger "Kom igen då"  Haha!

Skratt nr2: Jag ligger & tittar på melodifestivalen. V leker precis framför mig & kommer fram till mig o ska säga något...plötsligt smäller det enormt högt av en raket utanför fönstret. V tittar på mig o säger: Hu, vad säger man??? Han trodde att det var jag som fes & ville höra ursäkta från mig...haha

Man kan inte mer än älska barn!


Inte lika lätt att kunna återbrätta det så att det blir roligt...man skulle behöva vara där!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tidig Start...


Imorse ringde klockan 5:00 piiiip, ganska segt då man så klart inte somna i tid. Men vissa gånger är film & mys större prio än sömn. Allt är mycket lättare då man somnar när man är på gott humör=) Fattades bara lite godis så hade kvällen varit himla bra;)

Nu ska jag snart beställa pizza o bege mig till några favoriter. Mys, mat, prat & godis är på agendan, LIKE!

På jobbet har jag fixat hela dagen med att göra om ett av våra rum, blir jätte fint...fattas bara en scen. Ska se om där finns någon man kan flörta med som kan fixa det till oss söta på Humlan;) Ska se om jag kan lägga up lite bilder sen. Tråkigt nog tog jag inte "före" bilder så blir inte samma sak om man inte sett det innan...men himla fint i alla fall=)

Lördag imorgon & jag hoppas på en kanondag med kvalité, massa mys & massa bus!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

IKEA

Imorgon bär det av för en tur till IKEA på jobbetid med Helena, tjoohoo. Himla mysigt med en utflykt men ack så stressigt då vi har en massa saker vi ska handla till alla...o sen ska vi hinna vara tillbaka i bra tid för att kunna jobba klart dagen. Hoppas på en riktigt bra dag!


Jag, Malle, RA & Skimp i Australien på IKEA & känner oss som hemma=)


Kanske lyckas vi hinna med lunch o avnjuta en klassiker med god efterrätt...HOPPAS!

Natti Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt Slut!

Har precis kört HLSM+ med lactate intervaller. Jobbar fullt ös o låter mjölksyran komma...helt galet jobbigt & helg galet bra=) Så nu e min kropp helt slut & det är så det ska vara, då vet man att man har jobbat.

Igår spenderade jag kvällen hos mina sessor. Alldeles, alldeles för länge sen vi sågs! En himla bra kväll i ute badet, så mysigt & härligt att prata en massa. Efter närmare 2timmar i badet med mössa på huvudet, var vi som skrynkliga russin...o det är skrynkligt;)


Inte deras jacuzzi men rätt nära. Himla mysigt att ha en sådan ute på gården! Bara att mysa ner sig när man vill=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Att Dansa Eller Inte Dansa...

Träning idag. Om jag hade fått bestämma hade jag kört BodyJam. Bestämmer kroppen blir det nog spinnng...har problem med mitt knä & min rygg o det gör att man inte alltid kan låta hjärtat bestämma:( Ska jag våga chansa & följa hjärtat...inte hjärnan?!


En enormt rolig träningsform där det förbränns många kalorier på samma gång som man har skoj & dansar=) Win, win...Prova om du inte redan gjort de!

Min gud...

...Gandalf. BodyJams skapare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Makalös!

Det är bara måndag & redan har jag lyckats synda med choklad. Har jag väl tagit en bit med något sött är det jätte svårt för mig att stoppa.



Börjat dagen jätte bra, tills jag var uppe hos mamma & hitta en liten godispåse, sen var det kört. Nu en massa choklad senare känns det inte lika bra som när man fick smaken på den första.

Jag måste tusan gå o hitta en karaktär...för jag har då ingen!


Så här ser det ut i mitt huvud när mitt godisbegär slår in. Söta snälla ögon som stirrar på en & ett choklad som ropar på mig...jane...Jane...JANE!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag...

Söndagar är alltid alldeles för korta. Man hinner vakna o ship shop är den borta...

Vi har varit idag hos en kompis till Jonas som nyligen fått en son, knappt tre veckor gammal o så söt:) Blev lite fikamys, lek & film, Katten Gustav.

Nu har vi precis lagat lassagne o nu väntas det bara på att den ska bli klar. Hungrig som en varg!

Ikväll ska jag bort om till Anna o säga hejdå...åker tillbaka till LA imorgon:(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen

Lördag! Dagen kommer att bestå av en himla massa mys, bus, film, godis, & annat gott. En bnra dag helt enkelt=)

Gårdagens föreläsare var faktiskt himla bra. Mycket som man redan visste men behövde få bekräftat att man faktiskt gör rätt & annat som var bra att disskutera. det jobbiga var efter lunch när man hade massa mat i magen & blev trött...inte lätt att sitta o lyssna då, hur intressant det än var.

Kvällen fick sitt slut som var menat för förra fredagen...Sex & the city maraton! Nice!

Nu e det eftermiddagsfilm & förhoppningsvis lite powernaptime;)



Njut av eran lördag...imorgon är den borta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härligt...


Snart, snart...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Baka, Baka, Liten Kaka...

Fredagen är snart här=) Imorgon så har vi ingen vanlig jobbdag, utan alla fröknar skall på föreläsning. Den ska hadla om pedegogisk dokumentation i koppling till läroplanen. Att få alla oss som är vana med att röra oss hela dagarna att sitta stilla, krävs en bra föreläsare, hoppas!

Håller just nu på att baka en kladdekaka á Jane...får se om den blir god eller ej, men ätas skall den. Vi tyckte att det skulle smaka med lite kaffe & kaka framåt eftermiddagen, så det grejar Janesan=)


Kommer dock inte att se lika lyxig ut då den kommer att bjudas i en aula, trä stolar, inga tallrikar, ingen grädde, inga hallon... Förhoppningen är att den kommer att avnjutas ändå. Man tager vad man haver;)

Jag vill ha fredag idaaaáaaa...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Liten Men Tuff...

Ikväll körde jag HLSM+ på YES. Mycket svett, skoj, mjölksyra & bra träning. Riktar in sig på kvinnors problemområde, Höft, Lår, Stuss & Mage. Gör man rätt & vågar köra på & ta i, är det en väldigt bra träning.

Känns redan i kroppen, kan bero på gårdagens pump med, men härligt är det=)


Sanningen finns runt hörnet...beach 2011! Är ni redo???

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan Osse!

Har sitter jag o kollar igenom lite bilder o vad springer jag på om inte mina favoriter. De bästa i hela världen...osse e de på andra sidan jorden, bööööll!


Vanligtvis är jag inte så förtjust i chips men dessa, WOW! Whole Grain chips, choklad & MINA MINTISAR!!!

Jag skulle kunna betala dyyyyyyrrra pengar för att få lägga vantarna på mina mintisar & chipsen med för sen delen...men framför allt mintisarna, love, love, love!

Ni som känner mig vet att jag är ett enormt, EMORMT godismonster. Det gör ont i mig att jag inte kan få tag på detta, känner mig som en knarkare...

I Australien var detta ett helg måste & något som man tog för givet. MEN nu, så långt bort:(

Kanske kan köpa in det på något sätt?! Tål att tänkas på, o jag lovar, Jane kommer grubbla lääääänge!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite Bilder Jag Hitta...





Super Saturday i Stockholm, så skoj!
Jag, Virre & Maria


Tösafest at Angelinas partyplace=)
Behöver jag säga att kvällen blev...skojig...


......med massa dricka...bus...


...& en himla massa galet!

F.v True, Erika, Maria, Annika & Angelina...& jag på toppen=)



Mala & jag...en annan VÄLDIGT bra kväll=)

Har man många fina vänner runt sig...är man väldigt lyckligt lottad=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Allt Sitter I Huvudet...

Börjar man dagen med negativa tankar & känslor så fortsätter den mer än oftast väldigt negativt...man möter en massa hinder som känns lika höga som enorma höghus & även små saker kommer att kännas jobbiga att ta sig igenom.

Besluta & tänk redan när du vaknar, "Idag kommer att bli en fantastisk dag!". Ger man in i dagen med den tanken, en massa energi, glädje & massa positivitet, då är de flesta hinder väldigt lätta att ta sig över. Vem vill inte ha en underbar dag?!

Laugh when you can,
apologize when you should,
and let go of what you can't change.
Life's too short to be anything... but happy!
- Anonymous


Bilden är tagen från serier.nu

Don´t worry, be happy;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tro På Dig Själv!

"Oavsett hur bra du gör en sak så finns det alltid någon som inte gillar det"
-Okänd-

Så sant som det är sagt. Tro på dig själv & var nöjd med det du gjort men sluta inte med att tro på att du faktiskt kan göra ditt allra bästa. Alla kan inte gilla/beundra allt vi gör...vissa vill inte på grund av avundsjuka. Avundsjuka är ju faktiskt den sanna formen av beundran!

Var grym!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()