Kändis För En Dag...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny Lya...

De är så skönt att ha sin egen lägenhet igen. Trivs riktigt bra trots att det är en del kvara att packa upp, köpa in o fixa. Kommer må som fisken i vattnet när allt e klart=)

Nu är det endast 4 jobbedagar kvar innan jag kastar in handduken för denna terminen. Måste dock väldigt snart (läs fort som fan) köpa mig en kalender. Vet att jag har saker bokade typ varje helg...men minns tusan inte vad. Stor risk att man dubbelbokar eller glömmer bort att dyka upp, oups! Tur att man än har vänner som minns lite bättre än jag:)



Imorgon är det kort jobbedag & sen håller jag helg=) Ska ut o äta med nägra goa vänner på kvällen, nytt ställer (för mig) ska testas. Tydligen har de kängurukött där...dock så har jag ätit de typ tre gånger i veckan i Aussiland så jag hoppar de här. Himla nyttigt med inte det godaste köttet jag ätit. Håll tummarna för fint väder då vi ska äta ute!


En liten bild jag tog i Australien på en sovande känguru unge i parken...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ärlighet Varar Längst...



Är inte alltid så lätt att berätta vissa saker samt hur man ska kunna framföra de på ett bra sätt...men de viktigaste är att det kommer fram & att man är ärlig.

Håller man saker hemliga så ligger där ofta mycket bakom de, dammet hittar ALLTID fram på ett eller annat sätt, förr eller senare...

Uppskattar verkligen ärlighet & känner stor respekt för de som vill dela den med mig!

Med en bra & stabli sten i botten...kan man bygga ett högt torn;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Njuter...

Semestern närmar sig med stormsteg, 7jobbdagar kvar!

Jag har börjat komma igång med träningen igen. Har dock lite problem med att börja långsamt o ta det lugnt, men jobbar med de. Tur att T har lite koll på mig och ger mig onda ögat lite då o då, tack snygging;)

Midsommarafton var en underbar dag med massa lekar, go mat o mys. Tack för en härlig dag & kväll!





Bilderna har jag norpat från Linas blogg

Lördagen blev det filmmys med T hos Lina, Matti & söta Milo=)

Söndagen spenderade vi på IKEA. Blev en del nya saker till lägenheten men dock inte allt...får nog in där snart igen;) Kvällen hamna vi på playan, glass, fotboll & promenix. Sommaren är nära & jag längtar!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rösta NU!

Hjälp mig vinna!
Rösta på min klänning genom att klicka på bilden!


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning genom att klicka på bilden!

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

5Kamp

Ikväll har vi haft APT med jobb, ArbetsPlatsTräff. Det bästa med just denna APT var att vi skulle ut till Sövdes Äventyrskamp & köra 5kamp=) Obligatorisk närvaro, oj så jobbigt det kan vara att jobba ibland;) Love it! Himla bra att de valt grenar där verkligen alla kunde vara med.

Hade med mig kameran i fint i väskan och den ligger på samma plats fortfarande....aaa tiden går för fort när man har skoj. Så inga vackra bilder på dessa aktiviteter tyvärr.

Ger denna APT 5stjärnor av 5 möjliga!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fest!!!

Igår bestämde Mala & jag mig för att vi skulle gå ut o svänga klackarna i taket=) Som vanlig så har jag o Mala alltid så himla skoj, innan, under och efter med glada minne.

Denna bartendern blanda favodrinken, strawberry/& mango daiquiri. Nam nam! Den e, OM den görs rätt, så himla god. Som en enormt god glass=farligt värre! Slurp osse måste man göra en ny :s



Sen blev det dans, skratt och prat hela natten lång, en väldigt lyckad kväll. Kom hem rätt sent efter en burgare och en trevlig pratstund... Rätt så mör idag kan tilläggas;)


Den listiga bartendern...mohahaha...

Tyvärr vågar jag inte lägga upp någon fin bild på min Mala, då blir hon tosig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Prisa Gud, Här Kommer Skatteåterbäringen...

Det händer så mycket bra saker på så kort tid. Kan knappt fatta att hälften e sant=) Fortsätter mina önskningar att slå in på detta viset så kommer jag bli miljonär inom en väldigt snar framtid;)

Hade tänk att mina skattepengar skulle komma i Augusti men hoppades så klart på innan då ja har lita att köpa till min lägenhet...men så kom dom NU=) Kan ju inte bli mer passande med tanke på att jag får lägenheten nästa vecka!



Imorgon återgår jag till jobb efter min sjukskrivning och det ska bli så himla skoj att komma tillbaka:) Gillar verkligen mitt jobb!!!

Så nu ska jag lyckas varva ner denna energiknippe till kropp & se om jag kan somna i hyfsad tid.

SOV GOTT för det ska jag göra;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det går bra nu...

Bilden är tagen från: http://vinylfabriken.nu/catalog/product_info.php?products_id=175


Livet svävar på och jag mår riktigt oförskämt bra. Njuter av livet, uppskattar & lägger bara tyngd på det som är positivt. Ju mer positivt jag tänker, ju mer positivt springer jag på=)

Nästa vecka får jag tillträde till min älskade lägenhet & jag läängtar något så sjukt mycket att jag får ont i magen, på ett bra sätt;)


Bilden tagen från: http://blogg.passagen.se/ulrika76/entry/var_lycklig_%C3%A4lska_och_dr%C3%B6m

I skuggan är det just nu 31grader, 31 grader!!! Det är ju bara helt galet...galet bra=) Älskar sommar & värmen, känns som Aussie värmen. Jag njuter & drömmer mig tillbaka!

Var på playan en snabbis med fina Kristina, hur mysigt som helst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinn, Vinn, Vinn...



Just nu har du chans att vinna alla dessa fina saker från Stockhome via bloggen "Bli min jäst". Helt passande är att det är min favoritfärg rosa som står på spel=)

Allt du behöver göra är att gå in på Stockhome`s facebook sida o GILLA. Sedan går du in på Bli min jäst och berättar att du gillat på facebooken, enkelt va?! =)

Om du även är intresserad av mat & bak bloggar så gå in på Bli min jäst´s facebook sida och GILLA! Pernilla är grymt duktiig på att skapa vackra tårtor och delar gärna med sig av tips och recept=)

Sen är det bara att hålla tummarna! Men skynda, tävlingen varar bara till den 6 juni...

Lycka till!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Life...

Live the life you love & love the life you live!








Bilden är hämtad från Google...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebbo!

Den 28 maj, då äntligen så hittade Bebbo alias Ludwig ut. Shunta & Sethski har blivit föräldrar till en underbart söt liten bebbe=) Han e så söt & så snäll att man bara vill norpa med honom hem;) Längtar redan till jag kommer att få träffa dem igen!

Jätte Grattis igen till er=) PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Kvar...

Just idag om två veckor då har jag nyckeln & tillgång till min alldeles nya lägenhet=) Jag längtar sååååå!!!

Tänkte att jag under året ska passa på att vinna en del pengar...så förutom att börja packa lite smått e de min stora plan;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()