Klännings Dilemma!

Marias & viktors bröllop närmar sig med hästkliv & jag har ännu inte hittat någon kläning som passar till denna fest. Börjar lite smått få panik!

Har precis köpt en på nätet samt beställt hem några fler som skall provas...måtte någon, i alla fall EN passa. Håll tummarna!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En Riktig Klippa!

En av mina stora favoriter...The Rock Dwayne Johnson




En riktigt bra skådespelare som gör en film lätt att titta på ;p

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

My Beach...


Så här vacker var min vy på väg ner till stranden, med brädan under armen, på väg mot surfäventyr=)




Överblick...


Always in my heart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finurlar & Knåpar...

Sitter o trixar på en liten hemlis. Tanken e stor men om mitt projekt blir de, e en annan femma=) Men de e ju tanken som räknas, eller?!

Idag hände en sak som jag sagt åt mig själv inte får hända...är lite besviken på mig själv faktiskt. Brukar ha en järnvilja & följa den strikt, men idag gick det inte! Tankar flyger & far...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

AMEN!!!


Jag älskar verkligen rosa...MEN att ha en rosa flaska med nagellack krossad & utspilld över hela mig samt badrumsgolvet/väggar/skåp é INTE min grej, grrrr.

När tröttmössan är på tänker man inte allt för långt. Så jag kasta ner de papper som jag torkat upp nagellack med i toastolen...jo men visst, rosa i hela stolen!

Just nu stinker det nailpolish remover i hela lägenheten. Tro katten att det ska torka snabbt när man inte vill de! Så nu skiner mitt badrumsgolv i lätt rosa samt fogarna e väldigt snygga....trots att jag skurat om o om igen:(

Klart att mina favo jam-träningsbyxor/mysbyxor är förstörda av nagellack...Jag, bitter, nääääää dååå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tossig!!!

Jaha ja, vad e väl en bal på slottet?!
Om inte...alldeles, alldeles...uuunderbart!

Gäller bara att se till att bli bjuden & att ta med sig rätt person.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solbrillor...

Jaha, ingen sol så långt ögat kan nå...minns ju knappt hur det kändes att bli värmd av dess strålar...o detta ska vara min semester?!
Vá bliiiiirrrr deeeeeéee???

Besök på Bo Ohlsson med Shunta & Ludde, en riktigt mysig tripp=) Där fyndade jag ett par riktigt snygga brillor...


Rosa är ju min färg;)

Väl hemma blev det en snabb frulle innan jag tog en promenad med Anna bort till OnOff. Där fyndade jag oxå ett par solbrillor...


Vet dock inte vilka som är snyggast till min GangsterPoseMun?! ;)

Träning nu på kvällskvisten där jag körde slut på rygg samt mage. Har lyckats komma på en grymme övning i TRX:en för magen, känns super! Ska nog komma på ett sätt att kunna plåga mina underbara HLSM deltagare med denna övning, när jag väl är tillbaka på Yes=)

Nu snart, hoppas jag, kommer T med lite pizza. Perfekt efter en söndagsträning, eller hur;)?!

Trevlig söndag vänner!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bridesmaids!



En skojig film som jag kan rekomendera er!
Typisk tjejfilm men ändå var halva salongen fylld av karlar...vi vet att ni oxå vill se såna filmer ibland;)

Det jag inte rekomenderar är att se den i en smockad biosalong här i Ystad...ingen AC här inte. Svettigt & trångt, fick lite panik där ett tag!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra Start...

Idag har jag varit & blivit lite fin, varit lite social, sprang 5km på gymmet, haft två karlar som raggat på mig (trots en svettig Jane, rätt så bra), nästan blivit överkörd (tacksam till livet nu), slängt i en maskin tvätt, ringt viktigt samtal, försökt fixa klänning till bröllopet, sprungit upp med tomma lådor på vinden (sex trappor upp), handlat ostbullar & kokat kaffe. Nu ska jag äntligen sätta mig o äta min frulle o njuta...nam nam!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag é kär!

Som ni kanske sett i butiken så har Kesella nu även kommit i vanilj samt hallonsmak. Den vanliga Kesellan utan smak har jag väldigt svårt för att äta & brukar tvinga ner lite efter min träning.

Så fick jag tipset om de nya smakerna. Jag smakade dem var för sig & kom fram till att ihop skulle de gjort sig riktigt bra. Tog lite hallon sen tog jag 50/50 av hallon & vanlij. Denna kombo blev helt ljuvligt gott, värsta efterrätten=) Kändes lite som om jag syndade när jag åt detta efter min träning;)

Ett hett tips, PROVA!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Middag & Bio...

Imorgon kväll är jag bortbjuden på middag. Sedan ska vi bege oss bort & se på bio=) Vad det bjuds på för mat samt vilken film, är en överraskning, spännande!

En himla bra fredag med andra ord! Längtar=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oprah...

Tog en liten paus i mitt sorterande och satte mig i soffan med min frulle. Sätter på tvn och vad hittar jag där, Oprah i Australien, sittandes vid opera huset i Sydney.


Sydney & världens största IMAX biograf där jag såg Avatar i 3D =)





Massa aussie prat, visning av fina ställen, smakade Vegemite mm mm. Gaaaaaa, blir så varm i hjärtat & kan inte förstå att jag faktiskt bott där borta. Medans jag såg detta fick jag en sån "hemlängtan", vill tillbaka NU!

Börja genast fundera på sätt som kan ta mig tillbaka dit. Inte det lättaste att komma in i landet, måste bli godkänd för någon form av visa. Studera, jobba, gifta mig;)...shit måste vinna en hel del pengar snart så att jag kan få mitt Australien begär stillat.


En äkta aborigin...


Bondi Beach med tv-teamet...

På samma gång som jag vill packa väskan & bege mig dit imorgon, så vill jag ju inte lämna mina fina vänner & familj. Vet att när jag var där hade jag en önskan om att flytta ner alla nära o kära...då hade jag stannat för gott utan att blinka. Jag vet att när jag väl kommer dit så kommer jag att få samma känsla, men oj oj vad jag saknar det stället.


Picknick vid stranden med Mooloolaba i bakgrunden...




Scccchhhhhhyyyyy, koalan sover!


Så här stor kan en krokodil bli om den får äta rätt o leva som den ska...


Liten bebis krokodil...känns lite mer tryggt!


Koalan som jag tänkte springa hem med...


Surfers code...informerar dig hur du ska uppföra dig bland de andra surfarna. Vem som ska "få" vågen & hur du undviker att skada/bli skadad. Dock inte så lätt att följa om man inte kan hantera sin bräda eller om där e "egosurfare" ute & äger vågorna.


Klockan är 5:00 och jag ska bege mig ut o fånga lite vågor. Ångrar att jag inte skicka hem min fina bräda, finns ju faktiskt surf här hemma med.


Noosa bara 20min från lägenheten.
Ett kändistätt paradis där man kan skymta koalor i träden=)


Noosa, surfarna ligger & väntar på den rätta vågen.


Mala, jag e ledsen men er monstertruck e inte så monster i jämnförelse med denna;)


Lake McKenzie, rätt så nice!


Minns en massa fina solnedgångar...

Tror att jag spårade ur lite grand här. Nu får det vara bra för denna gång!

Åter till sortering av lådor. Morsing korsning!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min Favorit...


Challe myser upp sig i mosters säng...


Närhet é mysigt! Skönt att sova på natten, på mosters fötter...hmm inte platsen jag valt först direkt;)


Sötnöt!


Min tur att kramas=)


Jessi & Challe tävlar...vem kan hoppa högst?!

Tyvärr så får Charlie inte leka denna lek mer, trots att han vill, pga Atros:(
Stackars Challe!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad I Hjärtat...

Fick ett SMS igår... Det är lustigt hur glad man kan bli av att få några ord som skickas till ens mobil.

Blev väldigt överraskad när jag fick se vem det var ifrån och än mer förvånad av vad där stod. Hjärnan säger nej, men hjärtat ler ännu:)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

På Träff I Göteborg...

Är just nu hemkommen från en enormt mysig & skojig träff med en vän från Australien tiden. Blev så glad i hjärtat när jag stod i brunnsparken & väntade...o så plötsligt såg jag ett bekant ansikte...Malle vännen!!! Alldeles härligt att träffas igen. Sist jag träffa henne var när vi tog farväl på andra sidan (snart ett år sedan), ögonen var sprängdfyllda av tårar & jag såg knappt något alls.

Samma härliga Malle som jag minns henne & saknat!

Vi satte oss på ett fikaställe, tog vars en sallad & snacka av oss om allt som hänt sen vi såg sist. Sedan blev det en mumsig mjukglass på stadens häng vid kanalen. Efter tog vi en promenix i staden & hon visade mig lite runt. Göteborgs hamn påminner så om Sydney, men i mycket mindre skala o aktivitet. Var som om vi befann oss på andra sidan jorden, precis som vanligt, en helt vanlig dag=)

Snart måste vi bara ses igen, förhoppningsvis redan till helgen i min lilla stad=) Då blir det till att visa henne stadens seevärdigheter & uteställe. Förhoppningsvis har kanske solen kommit fram för att stanna & hon kan uppleva Ystads fina strand:)

Tack älskade Malle för idag!!!

Lite bilder från vår kväll...

Söta Malle!


Vid kanalen åt vi...


GLASS, nam nam!


Mot hamnen...


Göteborgshjulet...samma modell finns i Sydney!


Skorpionen i en skorpiontagg...


Glömde ju berätta att vi stötte på en stor godisbutik på väg mot vagnen...
Jenta´s paradis!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar...

Sommaren är en alldeles ljuvlig tid. Beror nog mycket på att man är ledig en del då. Man mår så mycket bättre när man får lite sol i ansiktet, har lite extra tid för vänner & familj.

Dock så är jag lite besviken på strandvädret denna sommar eller ja det som skall kallas sommar. Jag har endast varit på playan vid ett tillfälle & då blåste det så att jag blev sand-pirecad både här o där. Älskar stranden o lugnet som jag finner när jag är där. Inte en massa måsten samt en hel del avslappning & tankeverksamhet.



Det är lite synd att vi svenskar inte är mer som de är i utlandet. Där kan man utan problem, utan en massa konstiga blickar bege sig till bion, stranden, cafét, resturangen & bara sitta, helt själv.

Älskade just de när jag bodde i Australien. Bara hoppa i bikinin o bege sig till stranden o plugga/njuta lite. Sätta sig på espanaden med en kaffe & titta på folk eller läsa en bok (ja Mala, jag kan ta mig tid att läsa, en skolbok;). Det bästa med det var att man rensa tankarn & när man väl kommer hem så känner man sig så fri & lättad.

Man kunde göra saker själv utan att det var något konstigt alls. Ska minsann ta mig i kragen o prova något av detta här hemma...



Fann en ny vän i lördags. Gillar verkligen när folk är öppna, vågar säga saker med risk för att bli sårade men med tron på att folk är goda. Att finna nya vänner är inte det man gör varje dag nu när man är 23+moms. Så när leendet och förslaget med en utekväll i Malmö kom, blev jag väldigt glad:)

Ystad är en sån liten stad där alla vet allt om alla...alla har sina vän-kretsar som inte lätt släpper in folk...& alla han någon åsikter & tankar om alla.

Jag röstar för: Mer öppenhet, fler leende, mera skratt, chansa med risk för att förlora, men oxå med en enorm chans att vinna något eller någon!



Tron på att livet bara har tagit sin börjat, uppenbara sig för mig denna helg...



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Göteborg!

Nu har vi anlänt i Göteborg hos syster yster JessiPessi. Ska spendera lite tid här uppe & umgås med familjen men även hinna med en fika/drinkdate med en sötnos som jag mötte i Australien=) Ska bli så härligt att återses på svensk mark!



Staden där allt händer!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ödet...

Det som händer sker av en anldening...är det menat så möts vi igen. Om inget annat så är du min vän!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bort!

Bild: Expressen.se
Expressen.se

Vad vinner en person på att ljuga/bedra/manipulera/såra/skada/utnyttja en annan människa? Hade man velat att någon annan gjorde så mot en själv?

Alla borde se till sig själv & tänka efter på vad man egentligen gör med sitt liv. Hur man hanterar vissa saker & hur man bemöter andra individer, människor som djur.


Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Godhet föder godhet!

Var den förändring du vill se i världen!

Carma is a bitch!


Tror på att man i slutändan får det man förtjänar.
Vissa där ute förtjänar enbart det bästa, hoppas & be, vänta & se...
ALLT händer av en anledning...
även om det kanske kan vara svårt att se just då, just nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

?

Snart måste det väl ändå vara min tur...?!?!?!?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysdag...

Regnet det bara öser ner...

På väg till bageriet stötte jag på en farbror som var 87år gammal, utan paraply o vind samt regn svepte nästan bort honom. Jag gick ikapp & erbjöd honom lite av mitt paraply. Till en början sa ha att han minsann inte ville sinka er mig, men jag insisterade o sa åt honom att de lugnt, jag älskar regn.

Han tog en titt på mig o sa: "Oj, vad brun du är i ansiktet tös...har du varit i Thialand & vikt ut dig?!" Haha. Efter vår lilla pratstund o promenad var han väldigt nöjd att någon tagit sig tid att se honom, vilket inte många gör...naw stackare! Kändes som om jag gjort en god gärning=)

Väl hemma fick jag frulle besök, ja sällskap hela dagen faktiskt, helt underbart.

Även Pappa kom hit & var snäll som fixa upp hyllor i min garderob. Tusen tack underbara pappsing!!! Kommer bli så skönt att få in allt & allt kommer på sin plats. Just nu väntar jag bara på att hyllplanen skall torka ordentligt, inte min starka sida att vänta, ska jag erkänna. Saker ska hända på en gång annars blir denna kvinna otålig!

Blev en sväng träning nu på kvällskvisten, så skönt när det inte är allt för många i gymmet=)

Bjuder på lite bilder från dagen...


Inte vad jag skulle kalla OSTbulle...besviken Jenta kan jag erkänna!


En liten knutte var väldigt sugen på bullar!


Liten Ludde började sovandes i vagnen...


Pappa har talang för att söva barn, Ludde trivdes!


Helt plötsligt var vi av med Knutten...här hade han minsann smygit upp & bäddat ner sig i min säng. Haha, sötnöt!


Jag & Ludde e matchade o fina i turkos=) Snygga dojjor har han med!


Efter träningen blev det lite kycklingsallad med rostat klosterbröd. Så himla gott!!! Min stora favorit=)

Nu film mys med tända ljus!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skönt...

Igår så ringde Anna & ville ha sällskap ute i vimlet på "Munkmarknaden". Mysig promenad, skojiga konversationer, en cider på Lottas...ja en trevlig kväll helt enkelt! Tack AnnaBanana!



Idag blev det 60min lunch promenad med Malisen som alltiid e lika skoj. En viss incident med ett paraply inblandat gjorde min dag & fyllde min skrattkvot för hela veckan=)


Nu ikväll drog jag till gymmet & körde cardio. Tänkte bara att jag skulle springa en stund...men när jag kommer över en viss gräns o ser allt som bonus kan jag orka väldigt mycket. Min första mil på löpbandet är avklarad=) Stort för mig då jag aldrig springer mer än 5km annars. Speciellt inte nu när jag haft uppehåll från träningen. Men jag ska inte ta åt mig all äran, det är pga en viss person som gav mig kraften att köra på, tackar!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mållös!!!

http://carma80.blogg.se/

Inte många gånger som jag hamnar i denna sits, mållös. Men plötsligt händer de...Idag befann jag mig i en sådan situvation.

Borde prata på en gång men man bli så chockad o paff att man inte får fram ett ljud. Ja ja, vad e väl en bal på slottet?!?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fin Besök...

Kan man bli annat än glad när man får så här fint besök?!?




Humpe önskar sig nog ett litet syskon...Rätt så nöjd!


Knutten var snabb att norpa åt sig filten som egentligen var menat för Ludde...


Bara man har roligt...o det hade vi verkligen=)


När filten försvann så tar man var man hittar...


Mammamys=)


Sötnosarna delar gärna på den mysiga filten=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrämmande Natt...

nogg.se

Vilken natt jag har haft! Har så många funderingar o tankar som bara snurrar runt i mitt huvud. Det är inte det bästa för ens sömn, att ha för mycket som snurrar i en skalle.



Har drömt så många skrämmande drömmar & märkliga händelser att jag har ont i magen... Man kan ju inte alltid springa runt på rosa moln & skratta. Alla har ju sina svackor, stora som små.

Idag ska dessa hjärnspöken bort & glada o busiga Jane ska hitta hem igen!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Marias Möhippa...

Igår tog vi & utsatte Maria för en väligt snäll & trevlig möhippa:) En helt ljuvlig, rolig, rörande, skrattfylld, dansant & alldeles, alldeles underbar dag!


Grynet? Nix, Maria=)

Dagen bestod av islandshästar, picknick, spa, tjejsnack, middag o avslutades med dans på Lite Mer.


Gänget som red på Islandshästarna.


Erika höll sig på ett tryggt avstång från lilla pållen;)


Hjälmen gynnar INTE en Janesan med redan stort huvud...men de bjuder jag på=)
Jag o min häst Sonja kom riktigt bra överens!


Ut i skogen ska vi gå, rida häst o tölta på...hum hum hum...


Välförtjänt lunch-picknick i Norra promenixen...

När jag får tag på mer bilder kommer jag att uppdatera. Tyvärr så heter jag Doris (som den glömska fisken i Hitta Nemo) och glömde att ta med mig kameran till de andra tillställningarna:(

Underbart gäng som bjöd på sig själva hela dagen! Fler sånna tillställningar tack=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dille På...



Päron Dajmglass! Har ni smakat den? De é så himla god! Jag till o med väljer den framför lösgodis & det är ett väldigt bra betyg från min sida=)

Har ni inte smakat så gör det snarast, nam nam!



Pear Dream...My dream;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Triss I Töser På Besök...

Idag kom den sötaste tösatrion på besök. Åt lite bullefrulle, drack en balja kaffe, fick se dansuppvisning, en massa bus, lita skvaller o snack & fotosession á Lowa. En trevlig eftermiddag helt enkelt!




Gott med smör, nam nam!


Lowa eller som jag säger SesseLessan...


Mary...


Busiga Ella...


Sessan utforskar kameran:)


Kan man klättra upp i fönsterkarmen så kan man.
Det finaste man har sätter man...i fönstret!


En vacker inflyttningsblomma, Tackar=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semester!



Sista dagen är jobbad & nu har jag SEMESTER!!! Helt underbart & helt galet, tycker att det var Mars månad nyss, men INTE mig emot;)

Har en hel del inplanerat & en del som ska fixas i lägenheten speciellt. Ska bli skönt att få ordning på riktigt o ta bort de flyttlådor som är kvar=)



Morgondagen bjuder förhoppningsvis på ett strandbesök med fina efterlängtade vänner, så håll tummen för solsken!

Nu ska jag ta på mig löpardojorna o springa runt, runt i Norra promenaden...som jag så har velat göra sedan jag flytta in. Undra hur länge dock jag känner denna längtan för samma runda;)


Kanske inte direkt samma utsikt jag hade när jag sprang i Australien...men o andra sidan så hade Aussieland inte varit så speciellt om man haft "samma" här hemma=)

Drömmer mig bort,en dag inom kort...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Everything Happens For A Reason...

Gaaaaaa! Säker & trygg som få, allt som oftast, men ibland kan där dyka upp ett litet järnspöke & hälsa på. Tankar flyger fram o tillbaka & jag kan vända o vrida på varje sten. Skulle verkligen inte behöva de, då jag tror att allt händer av en anledning...världen vet vart man ska, vad som ska hända & tar en tillslut dit man ska befinna sig, dit man hör hemma.



Ikväll är en sån kväll då tankarna är för många & söndagskvällen är alldeles för lång. Borde kanske inte vara så när man ändå tror på de som händer, de händer!

Ska krasha i sängen snart & hoppas sova bort lite funderingar...och kanske med lite tur få ett "sign", helst ikväll & helst NU!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()